Jak získat mobilní aplikaci?

Jakub Petr

03. 05. 2021

Pro mobilní prostředí byla vytvořena mobilní aplikace Flowio. Odkaz na instalaci aplikace pro Android nebo iOS je uveden v uvítací části Flowia zobrazeného přes internetový prohlížeč. Tým Flowio Vám chtěl co nejvíce usnadnit práci, a proto dal možnost správcům zobrazit ikony jednotlivých storů s odkazem na stažení mobilní aplikace.

Pro některé z vás může být nicméně jednodušší vyhledat aplikaci v jednotlivých storech pouhým zadání názvu "Flowio".

První přihlášení

Postup uživatele

  1. Při prvním spuštění uživatel zadá prostředí, do kterého se přihlašujete. Prostředí je definováno několikamístným PIN kódem, jelikož je možné, že budete chtít jednotlivé firemní aplikace oddělit nejenom přístupovými právy, ale i co se týče zabezpečení prostředí nebo z dalších, pro vás více či méně závažnějších důvodů.
  2. Aplikace se přepne do další obrazovky, na které uživatel zadá svoje přihlašovací jméno a heslo.
  3. Potom už stačí jen kliknout na "Přihlásit se"

Další postup v aplikace je vcelku stejný jako uživatel postupuje ve webové aplikaci, a proto je možné si pročíst i postup ve webové aplikaci zde.

Zpětná vazba od uživatelů

Pokud byste narazili na cokoli v aplikaci, co byste chtěli udělat jinak a pomohlo by Vám v užívání aplikace, nebojte se nám dát zpětnou vazbu. Uvítáme rad na základě Vašich zkušeností, každodenního používání nebo i Vašich pocitů. Záleží nám na neustálém posouvání aplikace k lepšímu a vždy hledáme způsoby, jak reagovat na opravdové požadavky uživatelů. Proto Vám nabízíme způsob, jak se s námi přímo z aplikace spojit.

Postup uživatele:

  1. Kliknete na ikonu uživatele
  2. Rozbalí se Vám seznam nabízených možností
  3. Najdete si Odeslat zpětnou vazbu/Nahlásit chybu v aplikaci - kliknete
  4. Vložíte svůj komentář
  5. Vložíte, pokud chcete, obrázek nebo jinou přínosnou přílohu
  6. Odešlete